DUBAJ in MAURICIUS

 

Spoznajte deželo nepopisnih nasprotij, prepletenih kombinacij

sodobnega sveta in neskončne puščave ter si privoščite poležavanje

na čudovitih plažah Mauriciusa

 

1. DAN: BENETKE - DUBAJ: Odhod z letališča Marco Polo v Benetkah, od kjer ob 15.50 uri poletite proti Dubaju, kjer pristanete ob 23.35 uri. Polet z letalsko družbo Emirates. Obroki in pijača v letalu. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz do hotela Arabian Park 3* v centru mesta, namestitev in nočitev.
 

2. DAN: DUBAJ: Zajtrk. Prosto za lastne oglede. Lahko se boste – za doplačilo 45,00 EUR - podali na odkrivanje tega mističnega mesta. Stare zgradbe se prepletajo z moderno oblikovanimi steklenimi nebotičniki, ki segajo visoko v nebo. Vzrok za njegov čudežno hitri razvoj je bilo predvsem odkritje nafte. Najprej se boste odpeljali do slikovitega predela Jumeirah, kjer so postavljeni najsodobnejši hoteli na svetu, med drugim se boste zaustavili na mestu, od koder se lepo vidi hotel Burj Al Arab. Nadaljevali boste z ogledom Jumeriah mošeje in šejkove palače v Zabeelu ter zanimivega dirkališča za kamele v Nad Al Sheba. Po slikovitem puščavskem delu vas bo pot vodila do Dubajskega muzeja, ki ima svoje prostore v trdnjavi Fahidi. Z vodnim taksijem - Abra se boste odpeljali na tržnico začimb in najbolj znane ulice z zlatom. Povratek v hotel, nočitev.
 

3. DAN: DUBAJ: Zajtrk in prosto. Možnost – za doplačilo 65,00 EUR - popoldanskega odhoda s terenskimi vozili na puščavski safari. Po razburljivi vožnji po peščenih sipinah boste prišli do arabskega kampa, kjer vas bodo pozdravili prijazni domačini s svojimi kamelami. Uživali boste ob čudovitem sončnem zahodu. Med čakanjem puščavske večerje si boste lahko čas krajšali z jahanjem kamel ali deskanjem po peščenih sipinah, se fotografirali oblečeni v tradicionalne arabske kostume, Henna lady vas bo lahko porisala s tradicionalnimi arabskimi tatooji, lahko pa boste tudi poizkusili arabsko pipo imenovano argila ali shisha. Po večerji z žara boste uživali v ritmih arabske glasbe in nepozabni predstavi trebušne plesalke. Po prijetnem dnevu boste zadovoljni sedli v »jeepe« in se polni novih vtisov vrnili v hotel. Nočitev.
 

4. DAN: DUBAJ: Zajtrk in prosto za še morebitne zadnje nakupe. Možnost – za doplačilo 65,00 EUR - večernega odhoda do pristanišča, kjer se boste vkrcali na tradicionalno ladjo, ki vas bo na romantičen način spoznala z obmorskim mestom. Plovbo ob obali osvetljenega Dubaja in užitek ob vrhunski samopostrežni večerji boste zaključili z arabsko kavo ali čajem. Povratek v hotel in nočitev.
 

5. DAN: DUBAJ – MAURITIUS: Po zajtrku prosto do prevoza na letališče od kjer ob 10.00 uri poletite z letalsko družbo Emirates Airlines z neprekinjenim letom na Mauricius, kjer pristanete ob 16.45 uri. Obroki in pijača v letalu. Prevoz s taksijem do izbranega hotela, namestitev na osnovi pol penziona.
 

6. - 11. DAN: MAURITIUS: Zajtrk, prosto za samostojne oglede ali le za kopanje in poležavanje na toplem soncu ob sinjem morju.
 

12. DAN: MAURITIUS - DUBAJ: Zajtrk in prosto do večernega prevoza s taksijem na letališče, od koder ob 23.00 uri poletite v Dubai. Obroki in pijača v letalu.
 

13. DAN: DUBAJ - BENETKE: Ob 05.40 uri pristanete v Dubaju, od koder ob 10.05 uri nadaljujete s poletom v Benetkam, s pristankom ob 13.45 uri.

 

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: letalski prevoz Benetke – Dubaj – Mauricius – Dubaj – Benetke, letališke pristojbine (341,00 EUR na dan 27.5.2014), spanje v dvoposteljnih sobah v hotelu v Dubaju na osnovi nočitve z zajtrkom, spanje v dvoposteljnih sobah v izbranem hotelu na osnovi polpenziona na Mauriciusu, navedeni izleti in vstopnine, prevoz letališče – hotel – letališče v Dubaju in organizacija.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: Prevoz z letališče v hotel in nazaj na Mauritiusu, vse, kar ni navedeno v programu

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, če se spremenijo devizna razmerja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.