SAN FRANCISCO IN HAVAJI

 

1. DAN: ZAGREB – FRANKFURT – SAN FRANCISCO

Najkasneje ob 12.30 uri pridete na letališče v Zagrebu od kjer ob 14.30 uri poletite proti Frankfurtu, kjer pristanete ob 16.00 uri. Nato ob 17.25 uri nadaljujete z letom proti San Franciscu, kjer pristanete ob 19.40 uri. Po pristanku se s taksijem odpeljete do hotela Beresford Arms 3* v centru mesta. Namestitev in nočitev.
 

2. – 3. DAN: SAN FRANCISCO: Prosto za lastne aktivnosti v San Franciscu.    
                   

4. DAN: SAN FRANCISCO – HONOLULU - LIHUE (OTOK KAUAI): Zjutraj prosto za lastne aktivnosti. Nato se s taksijem odpeljete na letališče od kjer ob 12.50 uri poletite proti Honoluluju, kjer pristanete ob 15.30 uri, nato pa ob 16.45 uri nadaljujet s poletom na Kauai. Lasten prevoz do hotela Aston Islander on The Beach 3*. Namestev v sobi z delnim pogledom na morje na osnovi nočitev.
 

5. – 13. DAN: KAUAI: Prosto za odkrivanje lepot otoka ali uživanje na plažah.
 

14. DAN: KAUAI – LOS ANGELES: Prosto do lastnega prevoza na letališče Lihue, kjer oddate prtljago in se prijavite na let od kjer ob 20.45 uri poletite proti Los Angelesu.
 

15. DAN: LOS ANGELES – FRANKFURT: V Los Angelesu pristanete ob 05.10 uri. Nato ob 15.15 uri nadaljujeta z letom proti Franfurtu.
 

16. DAN: FRANKFURT - ZAGREB: V Franfurtu pristanete ob 10.50 uri in nadaljujete let ob 12.20 uri proti Zagrebu, kjer pristanete ob 13.45 uri.

 

V ARANŽMA JE VKLJUČENO: naveden letalski prevoz, letališke pristojbine, namestitev v zgoraj omenjenih hotelih 3+* na osnovi nočitev z zajtrkom v San Franciscu in nočitev na Kauaiu, organizacijski stroški.

 

V ARANŽMA NI VKLJUČENO: prevozi letališče – hotel – letališče, dodatni izleti, dodatna hrana in pijača, storitve po vašem naročilu, napitnine in dodatna zavarovanja.

 

OPOZORILO: Za ZDA je potrebna elektonska viza: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1,

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 50% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, zaradi menjalniških sprememb in sprememb v tarifah prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.