DUBAJ

 

Spoznajte deželo nepopisnih nasprotij, prepletenih kombinacij

sodobnega sveta in neskončne puščave

 

DATUM ODHODA: vsak dan, glede na prosta mesta na letalih

 

CENA ARANŽMAJA na osebo:

Od 635,00 EUR ob namestitvi v hotelu Arabian Park 3* ali podobnem v središču mesta (dodatna nočitev stane 35,00 EUR)

Od 679,00 EUR ob namestitvi v hotelu Four Points by Sheraton 4* ali podobnem v središču mesta (dodatna nočitev stane 49,00 EUR)

Od 719,00 EUR ob namestitvi v hotelu Towers Rotana 5* ali podobnem v središču mesta (dodatna nočitev stane 65,00 EUR)

Od 825,00 EUR ob namestitvi v hotelu Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* na plaži Jumeirah na osnovi polpenzion (dodatna nočitev stane 83,00 EUR)

 

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

 

1. DAN, EVROPA - DUBAJ:

Odhod z enega od bližnjih letališč v Dubaj (direktni let ali eno prestopanje na poti). Po pristanku in opravljenih carinskih formalnostih v Dubaju vas pričaka lokalni predstavnik, ki vas odpelje do izbranega hotela. Hrana in pijača na letalu. Namestitev in prosto.

 

2. DAN, DUBAJ:

Zajtrk in prosto. Nočitev.

Za doplačilo 45,00 EUR se lahko odločite za ogled mesta. Stare zgradbe se prepletajo z moderno oblikovanimi steklenimi nebotičniki, ki segajo visoko v nebo. Vzrok za njegov čudežno hiter razvoj je bilo predvsem odkritje nafte. Najprej se boste odpeljali do slikovitega predela Jumeirah, kjer so postavljeni najsodobnejši hoteli na svetu, med drugim se boste zaustavili na mestu, od koder se lepo vidi hotel Burj Al Arab. Nadaljevali boste z ogledom Jumeriah mošeje in šejkove palače v Zabeelu ter zanimivega dirkališča za kamele v Nad Al Sheba. Po slikovitem puščavskem delu vas bo pot vodila do Dubajskega muzeja, ki ima svoje prostore v trdnjavi Fahidi. Z vodnim taksijem – Abra se boste odpeljali na tržnico začimb in najbolj znane ulice z zlatom. Povratek nazaj v hotel.

Zvečer možnost – za doplačilo 65,00 EUR - odhoda do pristanišča, kjer se boste vkrcali na tradicionalno ladjo, ki vas bo na romantičen način spoznala z obmorskim mestom. Plovbo ob obali osvetljenega Dubaja in užitek ob vrhunski samopostrežni večerji boste zaključili z arabsko kavo ali čajem. Prevoz nazaj v hotel ter nočitev.

 

3. DAN, DUBAJ (SIPINE):

Zajtrk in prosto. Nočitev.

Možnost – za doplačilo 65,00 EUR -  popoldanskega odhoda na puščavski safari. Po razburljivi vožnji po peščenih sipinah boste prišli do arabskega kampa, kjer vas bodo pozdravili prijazni domačini s svojimi kamelami. Uživali boste ob čudovitem sončnem zahodu. Med čakanjem puščavske večerje si boste lahko čas krajšali z jahanjem kamel ali boardanjem po peščenih sipinah, se fotografirali oblečeni v tradicionalne arabske kostume, Henna lady vas bo lahko porisala s tradicionalnimi arabskimi tatooji, lahko pa boste tudi poizkusili arabsko pipo imenovano argila ali shisha. Po večerji z žara boste uživali v ritmih arabske glasbe in nepozabni predstavi trebušne plesalke. Po prijetnem dnevu boste zadovoljni sedli v »jeepe« in se polni novih vtisov vrnili v hotel. Nočitev.

 

4. DAN, DUBAJ (ABU DHABI):

Zajtrk in prosto za samostojno odkrivanje mesta in zanimive okolice ali za ugodne nakupe. Nočitev.

Možnost - za doplačilo 75,00 EUR - se boste odpeljali na celodnevni izlet v Abu Dhabi. Imenovan tudi Manghattan srednjega vzhoda, ponuja čudovito mešanico modernega in tradicionalne arabske arhitekture. Obiskali boste vasico, kjer je zbrana tradicionalna arhitektura in prikazuje življenje v emiratu pred odkritjem nafte. Nato boste obiskali sloviti hotel Emirates Palace in se zapeljali po čudoviti obalni cesti Corniche, ki ponuja pogled na moderne stolpnice, ki se prelijejo v staro, utrjeno pristanišče in staro tržnico, ki ju varuje trdnjava Al Hosn. Obiskali boste tudi veličastno mošejo Sheikha Zayeda. Popoldan prevoz nazaj v Dubaj do hotela.

 

 

5. DAN, DUBAJ - EVROPA:

Zajtrk in prosto do prevoza na letališče, od kjer boste poleteli proti Evropi.

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: Letalski prevoz, letališke pristojbine, prevoz letališče – hotel – letališče v Dubaju, namestitev v omenjenem hotelu na izbrani osnovi in organizacija potovanja.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: Dodatna hrana, pijača, dodatni izleti, storitve po vaših naročilih

 

POMEMBNO: navedene cene paketov so informativne in se oblikujejo glede na razpoložljivost v želenem terminu. Za izračun točne cene potrebujemo imena potnikov in želeni termin potovanja. Pošljite nam POVPRAŠEVANJE.

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, če se spremenijo devizna razmerja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.

 

Kontaktirajte nas