DUBAJ in MAURICIUS

 

Spoznajte deželo nepopisnih nasprotij, prepletenih kombinacij

sodobnega sveta in neskončne puščave ter si privoščite poležavanje

na čudovitih plažah Mauriciusa

 

DATUM ODHODA: vsak dan, glede na razpoložljivost mest na letalih

CENA ARANŽMAJA*:

- v hotelih s 3*** - od 1.525,00 EUR

- v hotelih s 4**** -  od 1.645,00 EUR

Za željene hotele se obrnite na turistično agencijo, kjer vam bomo z veseljem posredovali podatke.

*Cena se lahko spremeni glede na sezono in zasedenost letal. Za podrobnosti nas kontaktirajte.

 

1. DAN, EVROPA: Odhod z enega od bližnjih letališč proti Dubaju. Obroki in pijača na letalu.

 

2. DAN, DUBAJ: V Dubaju pristanete v zgodnjih jutranjih urah po krajevnem času.  Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela Arabian Park 3*, namestitev na osnovi nočitev z zajtrkom in nočitev. Po krajšem počitku se boste lahko – za doplačilo 45,00 EUR - podali na odkrivanje tega mističnega mesta. Stare zgradbe se prepletajo z moderno oblikovanimi steklenimi nebotičniki, ki segajo visoko v nebo. Vzrok za njegov čudežno hitri razvoj je bilo predvsem odkritje nafte. Najprej se boste odpeljali do slikovitega predela Jumeirah, kjer so postavljeni najsodobnejši hoteli na svetu, med drugim se boste zaustavili na mestu, od koder se lepo vidi hotel Burj Al Arab. Nadaljevali boste z ogledom Jumeriah mošeje in šejkove palače v Zabeelu ter zanimivega dirkališča za kamele v Nad Al Sheba. Po slikovitem puščavskem delu vas bo pot vodila do Dubajskega muzeja, ki ima svoje prostore v trdnjavi Fahidi. Z vodnim taksijem - Abra se boste odpeljali na tržnico začimb in najbolj znane ulice z zlatom. Povratek v hotel, nočitev.

 

3. DAN, DUBAJ: Zajtrk in prosto. Možnost – za doplačilo 65,00 EUR - popoldanskega odhoda s terenskimi vozili na puščavski safari. Po razburljivi vožnji po peščenih sipinah boste prišli do arabskega kampa, kjer vas bodo pozdravili prijazni domačini s svojimi kamelami. Uživali boste ob čudovitem sončnem zahodu. Med čakanjem puščavske večerje si boste lahko čas krajšali z jahanjem kamel ali deskanjem po peščenih sipinah, se fotografirali oblečeni v tradicionalne arabske kostume, Henna lady vas bo lahko porisala s tradicionalnimi arabskimi tatooji, lahko pa boste tudi poizkusili arabsko pipo imenovano argila ali shisha. Po večerji z žara boste uživali v ritmih arabske glasbe in nepozabni predstavi trebušne plesalke. Po prijetnem dnevu boste zadovoljni sedli v »jeepe« in se polni novih vtisov vrnili v hotel. Nočitev.

 

4. DAN, DUBAJ: Zajtrk in prosto za še morebitne zadnje nakupe. Možnost – za doplačilo 65,00 EUR - večernega odhoda do pristanišča, kjer se boste vkrcali na tradicionalno ladjo, ki vas bo na romantičen način spoznala z obmorskim mestom. Plovbo ob obali osvetljenega Dubaja in užitek ob vrhunski samopostrežni večerji boste zaključili z arabsko kavo ali čajem. Prevoz do hotela in nato na letališče.

 

5. DAN, DUBAJ - MAURITIUS: V zgodnjih jutranjih boste poleteli proti Mauritius. Obroki in pijača v letalu. Po opravljenih letaliških formalnostih sledi prevoz s taksijem do hotela, namestitev na osnovi pol penziona.

 

6. - 11. DAN, MAURITIUS: Zajtrk, prosto za samostojne oglede ali le za kopanje in poležavanje na toplem soncu ob sinjem morju.

 

12. DAN, MAURITIUS - DUBAJ: Zajtrk in prosto do večernega prevoza s taksijem na letališče, od koder v nočnih urah poletite v Dubai. Obroki in pijača v letalu.

 

13. DAN, DUBAJ - EVROPA: V dopoldanskih urah pristanek na izbranem bližnjem letališču.

 

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: letalski prevoz, letališke pristojbine, spanje v dvoposteljnih sobah v hotelu v Dubaju na osnovi nočitve z zajtrkom, spanje v dvoposteljnih sobah v hotelu na osnovi polpenziona na Mauriciusu, prevoz letališče – hotel – letališče v Dubaju.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: Dodatna hrana, pijača, dodatni izleti, storitve po vaših naročilih.

 

MOŽNOSTI SPREMINJANJA ALI PODALJŠANJA POTOVANJA (ZA POMOČ VPRAŠAJTE NAŠE STROKOVNE SVETOVALCE):

  • Podaljšanje postanka v Dubaju, dodatni izleti in ogledi
  • Podaljšanje počitnic na Mauritiusu ali izbira drugih hotelov

 

Povpraševanje

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, če se spremenijo devizna razmerja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.