DUBAJ in SEJŠELI

 

Spoznajte deželo nepopisnih nasprotij, prepletenih kombinacij

sodobnega sveta in neskončne puščave ter si privoščite poležavanje

na čudovitih plažah Sejšelov

 

DATUM ODHODA: vsak dan, glede na razpoložljivost mest na letalih

CENA ARANŽMAJA*:

- v hotelu s 3*: od 1.685,00 EUR

- v hotelu s 4*: od 1.825,00 EUR

*cena se lahko spremeni glede na sezono in zasedenost letal. Za podrobnosti nas kontaktirajte.

cene so odvisna od izbranega hotela s 3*, 4* ali 5*.

 

1. DAN, EVROPA: Odhod z enega od bližnjih letališč proti Dubaju. Obroki in pijača na letalu.

 

2. DAN, DUBAJ: V Dubaju pristanete v zgodnjih jutranjih urah po krajevnem času.  Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela Arabian Park 3*, namestitev na osnovi nočitev z zajtrkom in nočitev. Po krajšem počitku se boste lahko – za doplačilo 45,00 EUR - podali na odkrivanje tega modernega mesta z lokalnim angleško govorečim vodnikom. Stare zgradbe se prepletajo z moderno oblikovanimi steklenimi nebotičniki, ki segajo visoko v nebo. Vzrok za njegov čudežno hitri razvoj je bilo predvsem odkritje nafte. Najprej se boste odpeljali do slikovitega predela Jumeirah, kjer so postavljeni najsodobnejši hoteli na svetu, med drugim se boste zaustavili na mestu, od koder se lepo vidi hotel Burj Al Arab. Nadaljevali boste z ogledom Jumeriah mošeje in šejkove palače v Zabeelu ter zanimivega dirkališča za kamele v Nad Al Sheba. Po slikovitem puščavskem delu vas bo pot vodila do Dubajskega muzeja, ki ima svoje prostore v trdnjavi Fahidi. Z vodnim taksijem - Abra se boste odpeljali na tržnico začimb in najbolj znane ulice z zlatom. Povratek v hotel, nočitev.

 

3. DAN, DUBAJ: Zajtrk in prosto. Možnost – za doplačilo 65,00 EUR -  popoldanskega odhoda na puščavski safari. Po razburljivi vožnji po peščenih sipinah boste prišli do arabskega kampa, kjer vas bodo pozdravili prijazni domačini s svojimi kamelami. Uživali boste ob čudovitem sončnem zahodu. Med čakanjem puščavske večerje si boste lahko čas krajšali z jahanjem kamel ali boardanjem po peščenih sipinah, se fotografirali oblečeni v tradicionalne arabske kostume, Henna lady vas bo lahko porisala s tradicionalnimi arabskimi tatooji, lahko pa boste tudi poizkusili arabsko pipo imenovano argila ali shisha. Po večerji z žara boste uživali v ritmih arabske glasbe in nepozabni predstavi trebušne plesalke. Po prijetnem dnevu boste zadovoljni sedli v »jeepe« in se polni novih vtisov vrnili v hotel. Nočitev.

 

4. DAN, DUBAJ: Zajtrk in prosto za še morebitne zadnje nakupe. Prosto. Zvečer možnost – za doplačilo 65,00 EUR - odhoda do pristanišča, kjer se boste vkrcali na tradicionalno ladjo, ki vas bo na romantičen način spoznala z obmorskim mestom. Plovbo ob obali osvetljenega Dubaja in užitek ob vrhunski samopostrežni večerji boste zaključili z arabsko kavo ali čajem. Prevoz do hotela in nočitev.

 

5. DAN, DUBAJ – MAHE (SEJŠELI): Prevoz na letališče, od koder v dopoldanskih urah poletite na otok Mahe. Obroki in pijača v letalu. Prevoz do hotela, namestitev na osnovi polpenziona.

 

6. - 11. DAN, SEJŠELI: Zajtrk, prosto za samostojne oglede ali le za kopanje, kjer se boste lahko v naravnih morskih parkih potapljali in plavali z več kot 150 različnimi vrstami živopisnih rib. Lahko pa se boste odločili za »robinzonsko« raziskovanje številnih nenaseljenih in nedotaknjenih atolov, ki skupaj z več kot 120 otočki tvorijo rajske Sejšele ali pa boste le poležavali na toplem soncu ob sinjem morju. Lahko se odločite za celodnevni izlet po idiličnem Maheju, ki ga obliva vedno topel Indijski ocean. Na pobočjih Morne Blanc-a se boste zazrli v čudovite čajeve plantaže, zapuščino Angležov. Po okusnem kosilu, kjer vas bodo razvajali z odlično kreolsko kuhinjo, boste v popoldanskih urah nadaljevali z ogledi. V Sans Souci –ju se vam bo odprl veličasten razgled po tropskem in vedno zelenem otoku. V Victoriji, glavnem in edinem mestu na otočju ter najmanjši prestolnici na svetu, boste imeli na voljo nekaj časa za nakupovanje tipičnih spominčkov. Prevoz nazaj do hotela, večerja in nočitev. Izlet za doplačilo 70,00 EUR.

 

12. DAN, SEJŠELI – DUBAJ - EVROPA: Zgodaj zjutraj prevoz na letališče od kjer, s postankom v Dubaju, pristanete na izbranem bližnjem letališču.

           

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: letalski prevoz, letališke pristojbine, spanje v dvoposteljnih sobah v Dubaju v izbranem hotelu na osnovi nočitve z zajtrkom, spanje v dvoposteljnih sobah v hotelu izbrane kategorije na osnovi polpenziona na Sejšelih, prevoz letališče – hotel – letališče v Dubaju in na Sejšelih.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: Dodatna hrana, pijača, dodatni izleti, storitve po vaših naročilih.

 

MOŽNOSTI SPREMINJANJA ALI PODALJŠANJA POTOVANJA (ZA POMOČ VPRAŠAJTE NAŠE STROKOVNE SVETOVALCE):

  • Podaljšanje postanka v Dubaju, dodatni izleti in ogledi
  • Podaljšanje počitnic na Sejšelih ali izbira drugih hotelov

 

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, zaradi menjalniških sprememb in sprememb v tarifah prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.

 

Kontaktirajte nas   

 

ali pokličite na  01 42 19 220