MALDIVI

Privoščite si poležavanje na s kristalnimi lagunami obrobljenih peščenih plažah rajskih Maldivov

 

DATUM ODHODA: vsak dan od 28.5. do 30.9.2015

 

CENA ARANŽMAJA na osebo: 

od 1.119,00 EUR ob namestitvi na otoku Holiday Island Resort 4* na osnovi polpenziona

od 1.145,00 EUR ob namestitvi na otoku Sun Island Resort 4* na osnovi polpenziona

od 1.229,00 EUR ob namestitvi na otoku Royal Island Resort 5* na osnovi polpenziona

 

     


1. DAN, BUDIMPEŠTA - DUBAJ: Ob 13.30 uri pridete na letališče v Budimpešti, od kjer ob 15.25 uri poletite proti Dubaju, s pristankom ob 22.55 uri. Polet z letalsko družbo Emirates. Obroki in pijača na letalu.

2. DAN, DUBAJ - MALDIVI: Ob 02.30 uri po krajevnem času nadaljujete polet proti Maleju, kjer pristanete ob 07.40 uri. Na letališču vas pričaka lokalni predstavnik, ki vas odpelje do izbranega otoka in namestitev. Večerja in nočitev.

3. - 6. DAN, MALDIVI: Zajtrk in večerja.  Prosto za uživanje na rajskih tropskih plažah. Možnosti vseh vrst vodnih športov ali pa izletov na sosednje otoke. Nočitev.

7. DAN, MALDIVI - DUBAJ: Zajtrk in prosto do prevoza na letališče. Ob 23.00 uri poletite proti Dubaju.

8. DAN, DUBAJ - BUDIMPEŠTA: Ob 02.00 uri pristanete in nato ob 08.50 uri nadaljujete polet proti Budimpešti, kjer pristanete ob 12.45 uri in s tem se vaše potovanje tudi zaključi.
 NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke pristojbine 295,00 EUR, namestitev v dvoposteljni sobi na osnovi polpenziona, transfer z letališča do otoka in nazaj in organizacija potovanja.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: dodatna hrana, pijača, dodatni izleti, storitve po vaših naročilih

 

POMEMBNO: navedene cene paketov so informativne in se oblikujejo glede na razpoložljivost v želenem terminu. Za izračun točne cene potrebujemo imena potnikov in želeni termin potovanja. Pošljite nam POVPRAŠEVANJE (spodaj).

 

POTOVANJE LAHKO TUDI PODALJŠATE ZA POLJUBNO DNI NA MALDIVIH ALI PA SI PRIVOŠČITE ŠE POSTANEK V DUBAJU. ZA VSE DODATNE ŽELJE NAS KONTAKTIRAJTE!

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, če se spremenijo devizna razmerja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.


 

Kontaktirajte nas   

 

ali pokličite na  01 42 19 220