TAHITI, MOREA, BORA BORA


Tropski zakladi – rajski otoki, ki zapeljejo še tako zahtevnega popotnika


INDIVIDUALNO POTOVANJE

 

1.DAN: BENETKE  - PARIZ - PAPEETE:
Odhod iz BENEKT ali enega izmed bližnjih letališč  preko Pariza in Los Angelesa proti Papeetu. Obroki in pijača v letalu. Po opravljenih carinskih formalnostih vas bodo prijazni domačini pričakali z njihovimi tradicionalnimi venčki iz hibiskusovih cvetov, ki krasijo deklice in poudarjajo njihovo lepoto in milino, po kateri slovijo prebivalke tega romantičnega otoka. Privaten prevoz samo za vas 4 do hotela Intercontinental Resort Tahiti ali podobnega in namestitev. Nočitev.
 

2.DAN: TAHITI:
Zajtrk in prosto za počitek ali uživanje na čudoviti plaži in toplem tropskem morju. Nočitev.
 

3.DAN: SKRIVNOSTI TAHITIJA - PAPEETE:
Po zajtrku se boste podali na celodnevni izlet s kosilom po tem eksotičnem otoku. Tahiti, eden izmed štirinajstih Družbenih otokov, ki sestavljajo Francosko Polinezijo vas bo očaral s svojimi skritimi lepotami in kristalno čistim morjem Tihega oceana. Na poti boste občudovali nasade orhidej, božičnih zvezd, hibiskusa in vanilije ter se peljali mimo tihih zalivov s smaragdno zeleno vodo. Ne boste izpustili obiska slapov, sprehoda skozi bambusove drevorede botaničnega vrta in obiskali poznan Gauginovega muzeja, v katerem boste občudovali življenje in dela tega poznanega slikarja. Papeete, največje mesto Tahitija in hkrati prestolnica Francoske Polinezije vas bo presenetila s podobo sodobnega mesta, v katerem skoraj ni čutiti preprostega življenja otočanov. Povratek v hotel, prosto in nočitev.
 

4.DAN: Z LADJICO DO MOOREA:
Zajtrk. Odpeljali se boste do pristanišča, od koder vas bo ladjica popeljala do cca. 30 minut oddaljenega otoka Moorea. Otok, porasel z bujnim tropskim deževnim gozdom, znan po svoji lepoti, goratimi pobočji prekritimi z nasadi ananasa in belimi peščenimi plažami ter kristalnimi lagunami vas bo nedvomno očaral. Po pristanku sledi prevoz do hotela Intercontinental resort & Spa Moorea ali podobnega. Namestitev, prosto, nočitev.
 

5.DAN: PO SOSEDNJIH LAGUNAH:
Zajtrk. Ta dan se boste odpravili na celodnevno križarjenje po sosednjih lagunah, se zaustavili v Cookovem in Opunohu zalivu ter imeli čas za snorkljanje. Privoščili si boste piknik z okusno hrano.  V popoldanskih urah sledi povratek proti hotelu. Prosto, nočitev.
 

6.-7.DAN: MOOREA:
Zajtrk in prosto za uživanje na tem pacifiškem biseru, ki vam ponuja razne izlete v notranjost otoka ali le poležavanje na peščenih plažah obdanih s sinje modrim morjem. Nočitev.
 

8.DAN: MOOREA – BORA BORA:
Po zajtrku sledi prevoz na letališče, od koder poletite še proti zadnjemu otoku na vašem potovanju, že kar preveč rajski  Bora Bori. Prevoz do hotela Intercontinental Le Moana resort in namestitev. Nočitev.
 

9.DAN: BORA BORA: Zajtrk in prosto za uživanje. Nočitev.
 

10.DAN: BORA BORA:
Zajtrk. Ob 12.45 se boste podali na poldnevni izlet z barko, kjer boste občudovali prekrasne lagune, na odprtem morju hranili skate in morske pse, ne boste izpustili delfinov, ne bo pa vam manjkalo snorkljanja po živopisanih koralnih grebenih. Povratek v hotel in nočitev.
 

11.-12.DAN: BORA BORA:
Prosto za uživanje na plaži.
 

13. DAN: BORA BORA - TAHITI
Zajtrk. Prost dan do popoldanskega odhoda na letališče, od koder poletite proti Tahitiju.
 

14.DAN: TAHITI – LOS ANGELES – PARIZ:
Polet proti Los Angelesu in nato naprej proti Parizu. Obroki in pijača v letalu.
 

15. DAN: PARIZ- BENETKE:
Pristanek v Parizu in nato polet proti Benetkam ali enem izmed bližnjih letališč

 

DATUM ODHODA: VSAK DAN, GLEDE NA RAZPOLOŽLJIVOST MEST NA LETALU

CENA ARANŽMAJA: 5.100,00 EUR

 

Z namestitvijo v Motu bungalovu na vodi v Intercontinental Tahiti (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/pptpf) na Tahitiju, v Suite bungalovu na vodi v Intercontinental Resort&Spa Moorea (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/moorea) na Moorei in v Junior Suite bungalovu na vodi v Intercontinental Le Moana na Bori Bori (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/borabora-lemoana).

 

 

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: Naveden letalski prevozi, letališke pristojbine, prevozi z ladjo in minibusi po Francoski Polineziji, navedeni ogledi, spanje v  dvoposteljnih sobah v izbranih hotelih z zajtrkom, lokalni angleško govoreč vodnik, Elvia dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco in organizacijski stroški.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: dodatna pijača, hrana, dodatni izleti, napitnine in vse kar ni navedeno v programu.

 

Splošni pogoji in navodila za potovanja so sestavni del aranžmaja in so na voljo v agenciji.