Individualna potovanja

Individualna potovanja

 

Si želite potovati sami ali le z vašimi prijatelji? Posebej za vas pripravimo potovanje po meri in vam s tem omogočimo, da se povsem prilagodimo vašim željam. Pri individualnih potovanjih ovir skorajda ni. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in dobrim poznavanjem destinacij vam pripravimo nepozabno eksotično potovanje v daljne dežele, seveda pa se lahko odločite tudi za bližnje kraje. Potovali boste udobno, varno, v spremstvu izkušenih, preverjenih krajevnih vodnikov, ki vam bodo vedno na voljo.

 

Sanjska poroka

 

Ali si želita dahniti »usodni da« v čarobnem okolju tropske plaže na Maldivih, Mauritiusu, Šri Lanki ali kje drugje? Mi poskrbimo tudi za organizacijo vajine sanjske poroke. Vsi tisti, ki se želite poročiti v oddaljeni deželi, nam vaše želje sporočite in skupaj bomo poskrbeli da bo potovanje in poročni obred nepozaben.

 

Poročno potovanje

 

Poročno potovanje je začetek skupne poti mladoporočencev. Naj bo to nepozabno doživetje, za katerega poskrbimo mi. Brezskrbna pot in uživanje v čarobnem okolju bo naša skrb. Čas na poročnem potovanje bosta posvečala drug drugemu in ustvarjala spomine, ki vaju bodo spremljali skozi vse življenje. Skupaj bosta občudovala nove dežele, odkrivala eksotične kulture in okušala tradicionalno hrano in neizmerno uživala. Mi pa ne bomo pozabili na drobna presenečenja, ki vaju bodo še dodatno razvajala.

 

 

Turistična agencija Enz.zo – eksotična potovanja, o kakršnih ste do zdaj le sanjali.

Kje smo