Turistična agencija Enz.zo | Nepozabna eksotična potovanja

Turistična agencija Enz.zo, mnogi ji pravijo kar »Enzo« agencija, je bila ustanovljena leta 1993. Naša zagnana in ambiciozna delovna družinica, se že vrsto let trudi ugoditi prav vsaki želji radovednih posameznikov in skupin, ki nas obiščejo na Galusovem nabrežju 19 v Ljubljani.

Slavni rek Svetega Auguština: »Življenje je knjiga, in tisti ki ne potuje prebere le prvo stran«, nas žene, da poskušamo vsako popotovanje naših potnikov prilagoditi po njihovih željah in interesih, ter s tem približati raziskovanje sveta prav vsakomur. V naši ponudbi so zajeta številna eksotična potovanja – individualna, potovanja za dva in skupinska potovanja in prepričani smo, da se med njimi najde kakšno, ki bo pritegnilo prav vašo pozornost.

 

 

 

Turistična agencija Enz.zo | Eksotična potovanja po petih celinah

Veseli nas da se že skoraj 30 let, vsakoletno z nami po kar petih celinah sveta odpravijo družinice, posamezniki, prijatelji, poslovni partnerji, zaključene skupine in mladoporočenci, ter na eksotičnih potovanjih po celem svetu nabirajo nepozabne spomine in izkušnje. Z našimi turističnimi navdušenci; do danes smo na potovanja peljali že več kot 16.000 zadovoljnih potnikov; krepimo svoje izkušnje, ter znanje in zadovoljstvo naših strank. Naša potovanja so izjemna priložnost, da dobro spoznate tuje dežele, kulture in običaje, ter si ogledate vse kulturne in zgodovinske znamenitosti. Dovolite, da za organizacijo poskrbimo mi, vi pa medtem brezskrbno pripravite kovčke.

 

 

 

Poročno potovanje | Potovanja za dva, ki jih ne boste nikoli pozabili

Se pripravljata na poročno potovanje, pa še ne vesta točno, kam in s katero turistično agencijo bi odpotovala? Turistična agencija Enz.zo vama nudi personalizirana poročna potovanja, ki vama bodo zavedno ostala v lepem spominu. Naša turistična agencija poskrbi tudi za organizacijo samih porok. Naj bodo želje o izbiri destinacije še tako unikatne, potrudili se bomo, da bo vajino poročno potovanje točno takšno, kakršnega sta si želela. Sestavili bomo zanimiv program, rezervirali bomo hotele, poskrbeli za vodnike, zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini ter za vas opravili tudi nakup letalskih kart v oddaljene ali bližnje destinacije sveta.