Tajska - Koh Chang, 10 dni, od 1.029,00 EUR

TAJSKA - KOH CHANG

 

Iz angelskega mesta do otoka Koh Chang

 

DATUMI ODHODA: vsak dan, glede na razpoložljivost letal

CENA NA OSEBO:  od 1.029,00 EUR

 

1. DAN, EVROPA: Ob dogovorjeni uri pridete na letališče Brnik (ali katero od bližnjih letališč) od kjer preko enega večjih letališč poletite proti Bangkoku. Obroki in pijača v letalu.

 

2. DAN, BANGKOK: Pristanek v Bangkoku, glavnem mestu Tajske. Prevoz do hotela First 3* ali podobnega, namestitev, prosto za počitek. Po želji se lahko – za doplačilo 60,00 EUR - zvečer odpeljete na svetovno znano tajsko predstavo Siam Niamrit z večerjo. Na glamuroznem odru, se vam bo prestavilo čez 100 umetnikov, ki bodo nastopali v 500 različnih ekstravagantnih in bogatih kostumih in ki vas bodo z tajsko duhovno in umetniško tradicijo popeljali nazaj v zgodovino in kulturo Siamskega kraljestva. Povratek nazaj v hotel ter nočitev. 

 

3. DAN, BANGKOK: Po zajtrku se boste srečali z lokalnim vodnikom in se z njim odpeljali na celodnevno odkrivanje velemestnega utripa tajske prestolnice. Vkrcali se boste na tipično tajsko "dolgorepo" ladjico in se popeljali po slikovitih kanalih - klongih, kjer boste spoznavali pestrost in raznolikost bangkoškega življenja na reki. Med potjo se boste povzpeli na mogočen Tempelj jutranje zore – Wat Arun, ki se samozavestno dviga nad reko Chao Phraya. Sledi ogled Bangkoka, angelskega mesta, kot ga imenujejo Tajci. Kraljeva palača vas bo osupnila s svojimi impresivnimi stavbami, skupaj z Wat Phra Kaewom - Templjem Smaragdnega Bude, ki je znan kot najlepše in najpomembnejše budistično svetišče na Tajskem. Ogledali si boste še najstarejši bangkoški tempelj - Wat Pho, kjer veličastni in enormni (46 m) Buda v nirvani sproščeno počiva. Popoldan povratek v hotel in prosto. Nočitev.

 

4. DAN, BANGKOK (PLAVAJOČE TRŽNICE): Zajtrk in prosto. Priporočamo – za doplačilo 35,00 EUR (priključite se skupini potnikov)– poldnevni izlet na plavajoče tržnice. Peljali se boste mimo številnih solin in plantaž kokosa. Ob prihodu na plavajoče tržnice Damnoen Saduak se boste vkrcali na čoln, s katerim boste po kanalih zapluli v osrčje plavajoče tržnice, spoznavali raznovrstno tropsko sadje in tradicionalno življenje ob reki.. povratek v Bangkok in prosto popoldne za obisk katerega od številnih masažnih salonov ali poceni nakupe na stojnicah ali številnih nakupovalnih središčih. Povratek v hotel in nočitev. 

 

5. DAN, BANGKOK (AYUTTHAYA): Po zajtrku prosto za lastne oglede, ugodne nakupe ali prave tajske masaže v številnih masažnih salonih. Za doplačilo 55,00 EUR (priključite se skupini potnikov) se lahko odpeljete na celodnevni izlet v staro tajsko prestolnico Ayutthayo. Lokalni predstavnik vas odpelje do reke Chao Praya, kjer se vkrcate na ladjo s katero boste odpluli proti približno 80km oddaljeni Ayutthayi. Na poti se boste ustavili v razkošni kraljevi poletni rezidenci Bang Pa-In, kjer boste občudovali čudovito urejene parke in ribnike, med njimi pa razkošne palače in paviljone, kjer si boste lahko predstavljali brezskrbno življenje kraljeve družine. Nato boste nadaljevali do Ayutthaye, kjer boste obiskali tempelj Wat Phrasrisanphet, ki je bil nekoč kraljevi tempelj. Ostanki mesta so tudi na seznamu kulturne dediščine UNESCO. Popoldan povratek na ladjo, kjer boste, ob plovbi nazaj proti Bangkoku, uživali ob tajskem kosilu in lepem razgledu. Povratek v hotel. Prosto. Nočitev.

 

6. DAN, BANGKOK – KOH CHANG: Po zajtrku se odpeljete proti jugu, proti idiličnemu otoku Koh Chang. Vožnja traja približno 4 ure. Namestitev v hotelu Koh Chang Paradise 3* ali podobnem tik ob dolgi peščeni plaži. Prosto in nočitev.

 

7. – 8. DAN, KOH CHANG: Zajtrk. Nameščeni boste v prijetnem hotelu le nekaj metrov od morja, kjer vas bo prijetna melodija južnokitajskega morja zazibala v prijeten sen. Privoščili si boste zaslužene počitnice ob toplem morju, primernem za plavanje, ribolov, kot tudi za potapljanje in občudovanje podvodne favne in flore. Ponuja se vam tudi možnost izletov po bližnji okolici.

 

9. DAN, KOH CHANG – BANGKOK: Zajtrk. Zapustili boste hotel in se odpeljali na letališče, od koder boste v poznih večernih urah ali zgodnjih nočnih urah poleteli proti Evropi.

 

10. DAN, BANGKOK - EVROPA: Preko enega od večjih bližnjih letališč pristanete na letališču v Ljubljani (ali enem od bližnjih letališč), s tem se vaše potovanje tudi konča.

 

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 95,00 EUR

 

POPUST ZA OTROKA OD 2 DO 12 LET V SOBI S STARŠI: 100,00 EUR

 

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: letalski prevoz, letališke pristojbine, prevozi po programu, spanje v klimatiziranih dvoposteljnih sobah s kopalnico (WC, prha) v hotelih turistične kategorije na osnovi nočitev z zajtrkom, ogledi, vstopnine, voden ogled z lokalnim vodnikom v angleškem jeziku ter organizacijski stroški.

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: dodatna hrana, pijača, dodatni izleti, storitve po vaših naročilih, napitnine, nezgodno zavarovanje.

 

MOŽNOSTI SPREMINJANJA ALI PODALJŠANJA POTOVANJA (ZA POMOČ VPRAŠAJTE NAŠE STROKOVNE SVETOVALCE):

  • obisk severa Tajske s Chiang Maiem in trekingom, jahanjem slonov in spustom po reki z bambusovimi splavi

  • podaljšanje počitnic na Koh Changu ali na katerem drugem otoku (Koh Samui, Koh Lanta, Phuket,…)

  • obisk Kambodže in veličastnega templja Angkor Wat

 

 

PRIJAVE: Ob prijavi izpolnite prijavnico in plačate varščino 30% cene aranžmaja, preostali del pa najpozneje 15 dni pred odhodom. Plačilo varščine vam zagotavlja rezervacijo. Pri morebitnih odjavah upoštevamo Splošne pogoje za potovanja, ki so vam na voljo v naši agenciji. Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi zadostno število potnikov. Potujete na svojo odgovornost, lahko pa vam uredimo zdravstveno zavarovanje za potovanje in zavarovanje rizika odpovedi. Splošni pogoji in navodila za potovanja so vam na voljo kot posebna tiskana priloga k programu v naši poslovalnici. Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja, če se spremenijo devizna razmerja. Za prijave veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja ENZ.ZO TA.

 

Kontaktirajte nas   

 

ali pokličite na  01 42 19 220




 

Kje smo