Skupinska potovanja


Skupinska potovanja | Organizirana medcelinska potovanja in izleti

V turistični agenciji Enz.zo se vedno potrudimo po naših najboljših močeh, da so storitve, ki jih ponujamo našim strankam, na visokem nivoju. Za vas organiziramo medcelinska potovanja ter krajša individualna in skupinska potovanja. Potovanja in izleti z našo turistično agencijo so lahko avanturistični ali bolj umirjeni, odvisno od vaših želja. Vašim željam in zahtevam se v največji možni meri prilagajamo, saj se zavedamo, da imajo različni ljudje tudi različne preference. Za vse, ki si želite oddahniti od napornih delavnikov, organiziramo eksotične počitnice ob morju, za tiste, ki pa radi raziskujete še nedotaknjene kotičke, pa so na voljo organizirana eksotična potovanja s pridihom avanturizma. Mladoporočencem nudimo nepozabna poročna potovanja, za vse pa po želji opravimo tudi rezervacijo in nakup letalskih kart.

 

Skupinska potovanja | Medcelinska potovanja ter organizirana krajša potovanja in izleti

Če se zanimate za organizirana potovanja, je turistična agencija Enz.zo zagotovo pravi naslov. Na voljo so vam krajša potovanja in izleti ter skupinska potovanja v oddaljene države, ki se nahajajo na drugi strani sveta. Z nami greste lahko na potovanje na eno izmed petih celin. Nudimo vam medcelinska potovanja v Evropo, Azijo, Afriko, Ameriko in Avstralijo. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo rezervirali hotele, kupili letalske karte, poskrbeli za zanimiv aranžma, seveda pa bomo na skupinsko potovanje poslali tudi izkušenega in prijaznega vodnika, ki dobro pozna izbrano destinacijo. Poglejmo, katera so najbolj priljubljena skupinska organizirana medcelinska potovanja:

 

► Tahiti, Moorea, Bora Bora
► Dubaj in Sejšeli / Dubaj in Mauricius
► Francoska Polinezija
► Sumatra, Java, Lombok in Bali
► Šrilanka in Maldivi
► Laos, Kambodža in Vietnam
► Indija in Nepal
► Tanzanija in Zanzibar
► Peru in Bolivija
► Mehika
 

Naša ponudba zajema tudi številna druga skupinska potovanja. Peljemo vas še na Kitajsko, Kubo, Madagaskar, v Burmo, Iran, Argentino in ostale oddaljene države. Priljubljena niso le medcelinska potovanja, temveč tudi organizirana krajša potovanja in izleti, kjer so cene še posebej ugodne.

 

Prednosti, ki jih nudijo skupinska potovanja

Čeprav imajo nekateri raje individualna potovanja, pa imajo skupinska potovanja pred individualnimi določene prednosti. Glavna prednost pri skupinskih potovanjih je zagotovo ta, da skupino spremlja slovensko govoreči vodnik, ki dobro pozna državo, v katero potujete. Ker gre za organizirana potovanja, so vam pogosto na razpolago tudi lokalni vodniki s še več znanja o domačem kraju. Skupinska potovanja odlikuje tudi dejstvo, da potnikom ni nikoli dolgčas. Spoznali boste zanimive ljudi ter si pridobili nove stike in poznanstva. Poleg tega so skupinska potovanja pogosto cenejša od individualnih.

Kje smo